Laulutunnit ja laulukurssit Helsingissä

Ville Laaksonen
Laulutunnit ja laulukurssit Helsingissä

Laulutunti- ja kurssivalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Ville Laaksosen konkreettinen laulunopetus on tuloksellista kaiken tasoisille laulajille. Laaksosen innovatiiviset opetusmenetelmät yhdistettynä hänen kokemukseensa ja parhaisiin puoliin eri laulutekniikoista ja -menetelmistä kuten Complete Vocal Technique ja Estill Voice Training takaavat tehokkaan oppimisen. Opetustila sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalliossa osoitteessa Läntinen Brahenkatu 12. Opetustilan suunnittelussa on panostettu laatuun ja viihtyvyyteen. Studiotasoisessa tilassa on käytettävissä huippumikrofonit ja äänentoisto.
Laulutunnit ovat yleisin tapa opiskella laulua. Ne soveltuvat kaiken tasoisille ja tyylisille laulajille, myös lapsille ja nuorille. Lisäksi ne soveltuvat puheäänen harjoittamiseen. Opetusta on arkisin klo 12-21, ja laulutunnit voi varata itselleen sopiviksi ajoiksi. Laulutunneista on eniten hyötyä, kun niillä käy säännöllisesti. Tunteja saa myös Skypen välityksellä minne tahansa Suomeen ja ulkomaille. Kun ostat tuntipaketin, saat käyttöösi myös lauluharjoitusvideoni.
Pienryhmäkurssi on tehokas ja mukava tapa opiskella käytännössä laulutekniikkaa ja ilmaisua. Kahdeksana kertana käydään läpi erilaisia laulutekniikoita ja harjoituksia (Moving Voice & Complete Vocal Technique) sekä tekstin ja musiikin tulkintaa. Kurssin muut aiheet räätälöidään laulajien toiveiden mukaan. Opetus koostuu ryhmäluennoista sekä henkilökohtaisesta opetuksesta. Kurssi sopii kaikille aloittelijoista ammattilaisiin.
Kesäkurssi kestää viisi päivää, joiden aikana käydään läpi laulutekniikan (Moving Voice, Complete Vocal Technique) perusteet ja harjoitusmetodit. Lisäksi syvennytään osallistujien toiveiden mukaisiin aiheisiin. Opetus koostuu ryhmäopetuksesta sekä mestarikurssimuotoisista laulutunneista. Kaikkien laulutyylien edustajat ovat tervetulleita kurssille.
Laulun jatkokurssi on viikonlopun mittainen kurssi niille, jotka ovat osallistuneet aiemmin Kesä- tai Pienryhmäkurssille. Kurssilla syvennytään tekniikan eri osa-alueisiin käytännössä. Lauluworkshopissa sovelletaan tekniikka- ja ilmaisuharjoituksia lauluesityksiin.
Moving Voice -kurssit on suunnattu laulunopettajille, musiikkipedagogeille sekä laulun ammattilaisille. Kursseilla käsitellään eri aiheita (esim. äänen resonanssi ja formantit, taiteellisen ajattelun opettaminen, tieteen soveltaminen käytäntöön) teoriaa ja käytäntöä sopivassa suhteessa yhdistellen.
Harjoitusryhmä on viikottainen tekniikkatunti, jossa tehdään laulutekniikkaharjoituksia ryhmässä ohjatusti. Joka kerralla on jokin teema ja vaihtelevia harjoituksia. Osallistumalla harjoitusryhmään säännöllisesti kehität ääntäsi monipuolisesti.

Varaa tunti